Читај ми!

Веридба Силвиова

Бивши италијански премијер, 76-годишњи Силвио Берлускони, који је познат по „бунга-бунга“ журкама и низу, што политичких што сексуалних скандала, није изгубио веру у брак и припрема се да поново каже „да“. После веридбе са скоро 50 година млађом Франческом Паскале, политичар тврди да се осећа „мање усамљеним“.

Силвио Берлускони открио је да је верен са женом која је готово пола века млађа од њега и тврди да се „напокон осећа мање усамљеним".

Бивши италијански премијер је у интервјуу у емисији Доменика уживо, на сопственом Каналу 5, рекао да се верио са Франческом Паскале.

„Коначно се осећам мање усамљеним. Верио сам девојку из Напуља, ево, званично је", рекао је 76-годишњи Берлускони, пренео је Телеграф.

„Она има 27 година, држи до правих вредности, лепа је, а још је лепша изнутра. Веома смо блиски, она ме много воли и ја осећам исто. Моја ћерка Марина је поштује и, такође, много воли", додао је бивши италијански државник.

Берлускони има петоро деце из претходна два брака. Иако су се растали давно, медијски магнат још није постигао договор о поравнању са Вероником Ларио, са којом се оженио 1990. године.

Са првом женом, Карлом Елвиром Дал'Ољом, био је у браку од 1965. до 1985. године.

О његовој вези са Франческом „шушка" се већ неколико месеци, а пар је недавно и фотографисан на утакмици Берлусконијевог фудбалског тима Милан.

Романсу је потврдила чланица Парламента и Берлусконијеве партије „Народ слободе" (ПДЛ) Данијела Сантанке, а једне италијанске новине описале су Франческу као „нову прву даму".

Франческа Паскале, бивша продавачица, радила је и као покрајински посланик у десничарској ПДЛ партији, да би се повукла у јулу ове године.

Један је од оснивача Берлусконијеве групе за подршку назване „Силвио, недостајеш нам".

„Мало по мало, Франческа је радила у мојој политичкој организацији, и приближила ми се" навео је Берлускони, додајући да је Франческа добра другарица са његовом најстаријом ћерком 46-годишњом Марином.

Новопечена вереница италијанског политичара рекла је да се њен живот врти око три ствари: породице, политике и Берлусконија, а наводи се да је љубоморна на жене око њега, укључујући Мару Карфању, гламурозну манекенку, коју је бивши премијер именовао за министарку у својој последњој влади.

Берлускони планира да се кандидује за премијера на изборима у фебруару 2013. године, уколико у трку не уђе актуелни председник владе Марио Монти.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара