Читај ми!

У теретану када пођем ја

Деколте у првом плану и у теретани?! Модни познаваоци сложни су у оцени да је Тамара Еклестон озбиљно згрешила и у вежбаоницу се упутила носећи бескорисну потпору којом је прилично погурала своје груди ка бради.

Последице завршетка емотивне везе припаднице лепшег пола најчешће примете на фигури. Са таквим проблемом, то јест непланираним и нежељеним вишком суочила се чак и Тамара Еклестон.

Након признања да је растанак од Омара Кијамија приметила и њена вага, лепа наследница није седела скрштених руку већ је кренула у офанзиву.

Фронт је, наравно, у теретани.

Ударивши оштро по непријатељу старија ћерка Бернија Еклестона у једном дану јуначки је издржала чак два термина вежби у центру Barry's Bootcamp у Лос Анђелесу. 

Међутим, по изласку из вежбаонице Тамара је изгледала као да се није ни презнојила.

Фото-репортери успели су да ухвате чланицу клана Елкестон у спортском издању, а модни стручњаци појурили су да похвале намеру да побољша изглед, али и упуте критике на рачун њеног изгледа.

Одевни предмет спотицања био је пуш-ап брусхалтер којим је Тамара прилично погурала своје попрсје ка бради.

Модни познаваоци сложни су у оцени да припаднице лепшег пола које имају веће груди у вежбаонице не смеју ићи без одговарајућег спортског брусхалтера, као и да у таквим приликама нема места за бескорисну потпору женских атрибута.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара