Читај ми!

За Парис нема зиме!

Богата наследница Парис Хилтон је у сунчаном Мајамију приказала нови купаћи, мањи но икада до сада! Призор, по свему судећи, само њој није био необичан.

Парис је одлучила да се пред празнике „одмори" у увек сунчаном Мајамију, и припреми препланули тен за новогодишњу ноћ.

Међутим, бикини који је одабрала мало тога је оставио машти, јер је богаташица обукла најмањи купаћи костим „који је могла да пронађе".

Њеном дечку, манекену Риверу Виперију, изгледа да нимало није сметало ово оскудно издање, јер је током ручка деловао опуштено и растерећено до те мере да уопште није примећивао пролазнике који су му загледали девојку.

Старија сестра Хилтон навикла нас је на свакакве одевне комбинације, али је величина горњег дела њеног купаћег костима чудноватог кроја који, руку на срце, делује као „остатак дивље животиње растргнуте од стране неког алигатора са Флориде", превазишла сва претходна провокативна издања.

Упркос томе што је бокове обавила марамом са етно мотивима и ублажила „провокацију", Парис је постигла оно што је хтела – привукла је пажњу, као и увек.

Упркос чињеници да константно наглашава колико је у новој вези срећна и да је напокон пронашла мир, изгледа да се „стари пас тешко учи новим триковима" – с времена на време, ипак нас почасти призором који светске медије жељне сензација никада не остави равнодушним!

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара