Читај ми!

Одмор, па награда за Нолета

После напорне али успешне године, Новак Ђоковић је са девојком Јеленом отпутовао на Малдиве, како би се одморио и напунио батерије за предстојеће изазове. Пар се са егзотичне дестинације упутио у Лондон, где је српском тенисеру принц Вилијам уручио награду за хуманитарни рад.

Ретко има прилику, али када оде на одмор Новак Ђоковић то организује на начин да се дуго памти и увек одушеви своју девојку Јелену.

Најбољи тенисер света обратио се својим фановима путем друштвених мрежа, препричавши како се одмарао претходних недеља на Малдивима.

„Ћао друштво! Како сте ми? Последњих пар недеља сам био са Јеленом на одмору, на једном прелепом тропском острву, па вам се зато нисам јављао. После напорне али успешне године, баш ми је требало да се искључим, опустим и напуним батерије", написао је Новак.

Српски тенисер је након одмора у тропским крајевима отишао у Лондон, одакле се и јавио обожаваоцима.

У престоници Велике Британије Новаку је принц Вилијам уручио награду за хуманитарни рад.

„Сада вам пишем из Лондона. Дошао сам овде да присуствујем хуманитарној вечери која прикупља новац за организацију 'Centrepoint', с циљем да помогне младима који су остали без дома и породице и живе на улицама Енглеске. Радујем се што сам упознао и принца Вилијама, патрона ове организације. Он је диван пример младог човека свесног да има много оних који су мање срећни од њега и којима треба помоћ. Свет би био много лепше место када би свако од нас покушао да на неки начин допринесе побољшању живота људи који нас окружују. Понекад је и осмех довољан да улепша дан, а то ништа не кошта", завршио је Ђоковић, који ускоро почиње припреме за наредну сезону.

Број коментара 20

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије