Читај ми!

Мистериозна смрт у Лондону

Само два дана након лажног позива, у којем су се водитељи једног сиднејског радија представили као краљица Елизабета Друга и принц Чарлс не би ли сазнали нешто о стању трудне Кејт Мидлтон, медицинска сестра која се јавила на телефон и „упецала“ пронађена је мртва.

Хасинта Салдана, 46-годишња медицинска сестра која је поверовала водитељима аустралијског радија, који су се представили као британски краљица и принц, и одала податке о стању трудне супруге принца Вилијама Кејт, пронађена је данас мртва у Лондону, објавили су британски медији.

Сматра се да је реч о самоубиству, јер полиција не третира њену смрт као сумњиву, наводи овај дневни лист, истичући да је медицинска сестра пронађена у несвесном стању у близини болнице „Краљ Едвард VII", где је Кејт до јуче боравила неколико дана због акутних јутарњих мучнина.

Након безуспешних покушаја лекара хитне помоћи да је оживе, смрт је констатована на лицу места.

Водитељи сиднејског радија "2DayFM" пре два дана су се нашалили и позвали угледну приватну болницу у Лондону, и не слутећи, како су рекли, да ће ико насести на њихов „грозни акценат".

Они су се представили као краљица Елизабета II и принц Чарлс, а медицинска сестра, која је јутрос пронађена мртва, им је поверовала.

Салдана је лажној краљици и принцу рекла да се Кејт осећа боље, да је престала да повраћа и да је спремна за посету наредног јутра.

Болница је изразила „дубоко жаљење" због инцидента и саопштила да ће преиспитати свој телефонски протокол како би заштитила личне информације о пацијентима, а извињење је упутила и аустралијска радио-станица.

И војвода и војвоткиња од Кембриџа, Вилијам и Кејт, су изјавили да су дубоко погођени овом трагичном вешћу.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се