Читај ми!

Позирање у бикинију? Никад више!

Како би пружила двомесечном сину Нои безбрижно одрастање без претеране медијске пажње, једна од најлепших глумица Холивуда - Меган Фокс, одлучила је да драстично промени своје навике. Провокативне фотографије, чак и оне спонтане у бикинију, постају прошлост.

Лепа глумица Меган Фокс не крије да ју је мајчинство променило и истиче да ће у будућности веома пазити да јој се голишаве слике не појављују у јавности, чак ни оне са плаже у бикинију, како би њен син Ноа могао да има нормално одрастање.

Такође је рекла и да ће бити захтевнија што се тиче глумачке каријере и да ће бити избирљивија када су улоге у питању, пише Дејли мејл.

Будући да је звезда Трансформерса страствени корисник Фејсбука, одлучила је и ту да уведе неку врсту цензуре и да не буде „провокативна" као раније.

Двадесетшестогодишња Меган је након порођаја брзо повратила девојачку фигуру и изгледа веома свеже и лепо, па се чини да јој је одсуство из јавности и посвећеност породици веома пријала.

Глумица је удата за тридесетдеветогодишњег Брајана Остина Грина, звезду некада веома популарне серије Беверли Хилс.

Ноа је прво дете Меган Фокс, док Брајан има десетогодишњег сина Касијуса из претходне везе.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
18° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се