Читај ми!

Деми се превише опустила?!

Холивудска глумица Деми Мур је, према писању страних медија, потпуно ван контроле и, наводно, у последњих годину дана, непрестано посећује журке и све чешће завирује у чашицу, што је и доказала на забави модне куће „Шанел“.

Најновије фотографије познате глумице Деми Мур, са забаве коју је приредила модна кућа „Шанел", изазвале су забринутост код њених пријатеља и породице.

Деми и даље не успева да се стабилизује, иако је прошло доста времена откад се растала са Ештоном Кучером.

Амерички медији преносе да нико од присутних на забави није био сигуран да ли је Деми пијана, или само покушава свима да покаже како се добро осећа.

Музичар Лени Кравиц и глумац Џорџ Клуни били су изненађени понашањем Мурове.

Деми је за ову прилику обукла изазовну сиву комбинацију занимљивог кроја, али, судећи према фотографијама, није баш умела да је носи.

У једном тренутку Деми је почела да се кикоће и ставља косу преко лица и изводи покрете који су, према мишљењу многих, били чудни и непримерени.

Нови млађани дечко познате глумице Вито Шнабел, такође је био присутан, али се нису сликали заједно.

Иначе, развод лепе глумице и Ештона Кучера још увек није окончан, јер Мурова и даље на то не пристаје, из само њој познатих разлога.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се