Читај ми!

Схватила сам чему груди служе

Позната глумица Сијена Милер изјавила је да јој се у потпуности променио поглед на сопствено тело након трудноће. Ова млада филмска звезда изјавила је да је чудесно шта све њено тело може и да је коначно схватила чему груди служе.

Само неколико месеци након што је на свет донела ћерку Марлоу, глумица Сијена Милер повратила је девојачку фигуру.

У првом интервјуу након што је постала мајка Сијена је открила да је порођај променио начин размишљања о њеном телу.

"Моје тело гледам другачије, не размишљам о његовим недостацима или лепоти. На пример, схватила сам чему груди заиста служе и сада веома поштујем своје тело због свега што може да уради", изјавила је звезда филма Алфи за магазин Харперс базар.

Сијена, која је верена за Тома Стариџа такође је признала да намерава да унајми дадиљу, али да претходно жели да ужива у родитељству и да научи све сама.

"То је потпуно нестварно - нови живот је растао у мом стомаку и сада уживам да сваки дан откривам нешто ново о њој", истакла је Милерова.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара