Читај ми!

Бијонсе оде у редитеље

Режију документарца који би верно приказао и њен професионални и приватни живот Бијонсе је могла да повери само особи којој безгранично верује – самој себи. Још се не зна како ће се филм звати, али је познато да ће премијера бити 16. фебруара.

Поп звезда Бијонсе режираће документарац о приватној и професионалној страни свог животa, наводи се у саопштењу кабловске мреже ХБО.

Филм, који тренутно нема наслов, премијерно ће бити приказан 16. фебруара и показаће живот добитнице Гремија, њен рад у студију, припреме за наступе уживо и како води своју ТВ и музичку продуцентску кућу.

„Сви знају њену музику, али мало њих познаје Бијонсе као особу", рекао је директор програма ХБО Мајкл Ломбардо у саопштењу које преносе агенције. „Заједно са опчињавајућим снимцима Бијонсе на сцени, овај јединствен поглед иза гламура открива живахну, рањиву, незаборавну жену".

Документарац ће гледаоцима приказати и сцене из породичног живота 31-годишње звезде, као и снимке које је начинила сама певачица.

Бијонсе је удата за хип-хоп уметника и могула Џеј-Зија са којим има ћерку Блу Ајви Картер.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво