Читај ми!

Згодни Џaрeд?! Ти у бундици?

Иза јаке шминке крије се лице које делује познато. Одевна комбинација испод бундице пружа поглед на стомак и деколте. Фотографије стижу са снимања филма "The Dallas Buyer's Club", а дама није дама већ глумац и певач за којим девојке широм планете уздишу већ годинама. Да, згодни Џaрeд Лето!

Црна перика, мини-сукња, разголићен стомак, дубоки деколте и јака шминка. Не одговара опису бунтовног рокера.

Нити глумца за којим девојке уздишу још од времена када је задавао муке смушеној Анђели Чејс коју је у серији Мој такозвани живот играла Клер Дејнс.

Веровали или не, на слици је Џaрeд Лето који је поред Џенифер Гарнер и Метјуа Меконахија у глумачкој екипи остварења The Dallas Buyer's Club.

„Даме, осећам ваш бол. Данас сам научио да лепота боли. Најгоре од свега што ми се догодило током припрема за филм је восак. Боли ђаволски!", пожалио се Џaред после једног од козметичких третмана у којем је, како тврди у „твиту", остао без длачица по ногама, испод пазуха, по грудима, али и обрва.

Такве припреме биле су неопходне да би што верније могао да представи ХИВ позитивног трансвестита.

Међутим глумац који је 2000. године бриљантно дочарао наркомана у филму Реквијем за снове и критичаре широм света оставио без текста, није једини који је за потребе улоге у новом остварењу канадског редитеља Жан-Марка Валеа претрпео визуелне промене.

Метју Меконахи изгубио је 15 килограма и последњих дана предмет је бројних спекулација таблоида са свих континената.

Улога у филму The Dallas Buyer's Club за Џерада је прва у високобуџетном остварењу после три године паузе током којих се углавном концентрисао на музичку каријеру.

Да није талентован само за глуму доказ су и награде које је са осталим члановима бенда "30 Seconds to Mars" освојио, највише захваљујући песмама Hurricane, Closer to the Edge, From Yesterday, A Beautiful Lie.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво