Читај ми!

Преминуо Лари Хагман, Џеј-Ар из „Даласа“

После вишегодишње борбе са раком амерички глумац Лари Хагман преминуо је у болници у Тексасу у 82. години. Остаће упамђен као окрутни богаташ Џеј-Ар којег је годинама играо у серији „Далас“.

Амерички глумац Лари Хагман, познат по улози Џеј-Арa Јуинга из серије Далас, умро је у 82. години у Тексасу.

Хагман је преминуо у болници у Даласу, након компликација насталих током његове вишегодишње борбе са раком.

Пре 15 година прослављеном телевизијском и филмском глумцу успешно је извршена трансплантација јетре, пошто је више деценија имао проблем са алкохолизмом.

Светску славу Хагман је стекао након сапунице Далас у којој је oд 1978. do 1991. године глумио окрутног нафтног богаташа Џеј-Ара Јуинга. Једини је члан глумачке екипе који се појавио у свих 357 епизода.

Серија која је у Америци почела да се приказује крајем седамдесетих година прошлог века, после десетак година постала је популарна и у тадашњој Југославији.

Средином ове године снимљен је нови серијал серије Далас, који се базира на првој причи, а у неколико епизода појавио се и Хагман, и даље у улози Џеј Ара Јуинга.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
24° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво