Читај ми!

Џенет Ли није била типична „Хичкокова плавуша“!

Играјући Џенет Ли у остварењу „Хичкок“ Скарлет Јохансон се упознала поближе са звездом старог Холивуда. Главна протагонисткиња легендарног хорора „Психо“ била је недодирљива, тврди Скарлет, и на много начина је разбила модел „Хичкокових плавокосих главних глумица“.

Захваљујући улози у филму Хичкок, Скарлет Јохансон имала је прилику да сазна детаље из живота глумице Џенет Ли.

Легендарна глумица била је другачија, оценила је 28-годишња Скарлет, тврдећи да се Џенет није уклапала у профил „Хичкокове хладне плавуше". 

Јохансонова је за сајт Flicks and Bits рекла да је главна протагонисткиња филма Психо на много начина разбила модел Хичкокових традиционалних главних глумица.

„Џенет је била другачија у том смислу што је била удата за Тонија Кертиса и имала је троје деце, тако да она није потпуно упадала у ону категорију 'чувених плавуша'", објаснила је звезда остварења Девојка са бисерном минђушом.

„Ли је заиста била недодирљива, зато што је била жена и мајка и била је забавна, секси, сигурна у себе и она је са Хичкоком имала неку врсту пријатељства", додала је Јохансонова.

Филм Хичкок приказаће догађаје иза кулиса на снимању чувеног хорор остварења, а чувеног редитеља игра Ентони Хопкинс.

Психо је један од најзначајних филмова у историји кинематографије. Главни протагонисти били су Ентони Перкинс, који је глумио убицу Нормана Бејтса опседнутог својом мајком, и Џенет Ли као Мерион Крејн.

Хичкок је данас ушао у биоскопе широм САД, а у Велику Британију ће стићи 8. фебруара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
22° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво