Читај ми!

И Пикси гаји „натуралис“ стил?

По угледу на старију колегиницу Џулију Робертс, млада британска звезда Пикси Лот појавила се на црвеном тепиху са „ниским растињем“ испод пазуха и шокирала присутне. Изгледа да Лотова није стигла да се побрине за ту „ситницу“, али остаје нејасно зашто се онда одлучила за хаљину без рукава.

Британска певачица и глумица Пикси Лот једна је од младих икона стила чије се свако појављивање у јавности прати са великим интересовањем.

Зато није баш јасно како је Пикси себи дозволила да на европску премијеру новог филма о Бетмену Успон мрачног витеза дође прилично „неспремна" или је то можда нови модни тренд?

Било како било, немилосрдни папараци забележили су „растиње" испод пазуха Лотове док је махала присутнима, пише лондонски Дејли мејл.

Одмах су медији почели да је упоређују са Џулијом Робертс која је одгајила позамашни „бусен" да би га на премијери филма Нотинг хил 1999. године и показала.

Штампа је месецима брујала о томе. У случају Лотове, вероватније делује да због густог распореда ова популарна девојка није стигла да се побрине за пазух, међутим, остаје нејасно зашто је онда оденула хаљину без рукава, која не може сакрити ову модну срамоту.

Број коментара 10

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије