Читај ми!

Хали Бери разбила главу на снимању

Оскаровка Хали Бери хитно је пребачена у болницу након што је повредила главу на снимању филма „Кошница“. Глумица је пала на бетонски плочник, а полиција на лицу места извршила увиђај.

Четрдесетчетворогодишња глумица Хали Бери је током снимања акционе сцене у Лос Анђелесу пала на бетонски плочник и повредила главу, након чега је хитно пребачена у болницу.

Беријева тренутно снима филм The Hive (Кошница), акциони трилер у којем глуми телефонску оператерку хитне службе која мора да се суочи са убицом из своје прошлости како би спасила живот једне девојчице.

Њен портпарол је одбио да званично коментарише ову незгоду, па није познато у којем стању се налази глумица. На лицу места полиција је извршила увиђај.

Ово није први пут да се добитница Оскара за филм Бал монструма повреди усред снимања.

Прошле године је, током паузе на снимању Атлас облака, повредила ногу и неко време је носила гипс.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 15. јун 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије