Читај ми!

Хауг Џони!

Да улоге могу постати стварност сведочи то што је једно индијанско племе у своје редове примило Џонија Депа. Холивудски глумац, који у новом филму „Усамљени ренџер“ тумачи Индијанца Тонтоа, постао је почасни припадник чувених Команча.

Амерички глумац Џони Деп постао је почасни припадник племена Команча.

Члан племенског савета народа Команча Ладона Херис изјавила је да је председавајући тог савета Џони Воуква доделио Депу ту почаст у њеном дому у Албукеркију, 16. маја.

Херис је додала да према традицији усвајања коју поштују Команчи, она Џонија Депа сада сматра својим сином.

Деп тренутно пословно борави у Новом Мексику и тумачи улогу Индијанца у филму Усамљени ренџер (The Lone Ranger).

Херисова је прецизирала да је са њим ступила у контакт преко једног пријатеља који је саветник за културолошка питања на снимању поменутог остварења.

Деп у филму, који је римејк популарног америчког радијског и телевизијског серијала из средине прошлог века, игра помоћника усамљеног ренџера, Индијанца Тонтоа.

Представници америчког глумца потврдили су да је учествовао у једној индијанској церемонији, али нису желели да објаве детаље.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 08. јун 2024.
26° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије