Читај ми!

Заводљива и у петој деценији

Холивудске звезде изгледају све млађе, а многи се питају да ли постоји неки тајни еликсир који узимају. То потврђује и пример глумице Габријеле Анвар, која је затегнутим телом засенила многе девојке на плажи.

Габријела Анвар можда није једна од најпознатијих глумица из Холивуда, али када је недавно прошетала плажом у минијатурном бикинију, привукла је бројне погледе због своје савршене фигуре.

Иако Анварова има 42 године, то се никад не би могло рећи, јер, судећи по њеном изгледу, виткој линији и лепом тену, глумица изгледа као да јој је десет година мање.

Папараци су Габријелу „ухватили на делу" на плажи у Мајамију, како самоуверено показује импресивно тело.

Број коментара 27

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
20° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије