Читај ми!

Умало брука испред Кели Брук

Представљајући у Кану остварење у којем глуми, британска манекенка и глумица Кели Брук умало се нашла усред скандала. Иако за најпрестижнији филмски фестивал испади звезда нису необични, присутнима није било баш свеједно када је комичар Ли Франсис почео да се ослобађа гардеробе.

Како то често бива у Кану, узаврелој фестивалској атмосфери, лепом времену, морској обали, понекој чашици више, мало ко може да се одупре и све се лако отргне контроли.

Манекенка и глумица Кели Брук осетила је на својој кожи колико таква ситуација може лако да прерасте у скандалозну када је данас са колегом Лијем Франсисом покрај базена промовисала остварење Keith Lemon: The Film.

Лепа Британка у белој хаљини која је савршено истицала њену сјајну фигуру и црвеним секси ципелама није се много изненадила када је њен колега почео да се ослобађа гардеробе.

Веома брзо британски комичар остао је само у мајици и гаћама леопард дезена, а онда је помислио да му је и то много одеће.

После краћег разматрања и изазивања фоторепортера, глумац је, ипак, одлучио да не покаже све у Кану.

За то време Кели се сјајно забављала, а доказ за то је што јој осмех није спадао са лица.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије