Ивану Гавриловићу награда од 1.000.000 динара

У сусрет Новој години одиграно је велико финале Суперфиналног циклуса ТВ Слагалице

Иван Гавриловић је пред почетак финалног сусрета са Дејаном Ковачевићем изјавио да увек игра као да почиње од нуле, иако је у овај меч ушао са разликом од 79 поена.

У првој игри били су равоправни. Другу игру је обележило то што је Дејан преузео други број од Ивана, тачно га решио и увећао свој резултат за 10 поена.

Брзи и вешти били су и у игри Корак по корак. Дејан је освојио 13 поена, Иван 17. Дејан је вешто, за 15 поена одиграо Скочка.

Пета игра завршена је без поена. Такмичари нису успели да препознају мисли Бранислава Нушића и Оноре де Балзака.

У шестој игри задаци су били слични. Требало је повезати личности грузијског порекла и њихова главна занимања, као и личности индијског порекла и њихова главна занимања. Иван је био бољи и успео да споји девет појмова.

У игри Ко зна, зна разлика је знатно смањена. Износила је достижних 35 поена.

Иван је био бржи у првој асоцијацији. Повећао је разлику на 50 поена. Дејан је брзо решио другу асоцијацију, али то није било довољно за победу.

Победник суперфиналног циклуса ТВ слагалице постао је Иван Гавриловић.

Иван Гавриловић је освојио награду од 1.000.000 динара и победнички пехар. Најбољи такмичар Слагалице 2019. године, каже да му је ово највећи успех од када се бави квизовима.

Другопласирани Дејан Ковачевић освојио је награду од 100.000 динара.

Трећепласираном Душану Ерцегу и четворопласираном Дејану Мишковићу припала је награда од 50.000 динара.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво