Иван Гавриловић – први финалиста суперфиналне Слагалице

У другом сусрету првог полуфиналног пара такмичари су заменили позиције, али то није пореметило Ивана Гавриловића да има исту реч као компјутер, додатне поене и још осам поена за другу реч.

Пре истека времена решени су бројеви, а Јован је освојио првих 10 поена у овом сусрету.

Јовану припада и 38 поена из игре Корак по корак, јер је брзо и успешно решио оба задатка. Нажалост, разлика је остала 100 поена.

Наизменично су освајани поени у следеће две игре, а Иван је био успешан и у Спојницама. Освојио је све поене јер је успео без грешке да повеже певаче домаћих музичких група.

Иван је био стандардно добар у игри Ко зна, зна, а прву асоцијацију отворио је већ после прве колоне. Друга асоцијација је била нешто тежа, али је Иван домашио до 380 поена и постао први финалиста суперфиналног циклуса.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво