Од Холивуда до „Таргета"

Групи модних дизајнера, који за познате малопродајне ланце креирају „јефтине" колекције, придружио се и Зек Позен. Млади дизајнер, љубимац холивудских звезда, удружио се са америчким малопродајним гигантом, компанијом „Таргет".

Познати модни дизајнер Зек Позен креирао је колекцију одеће за амерички малопродајни ланац „Таргет".

Колекција је представљена на 24-часовној шопинг-забави у Њујорку, где су посетиоци могли да купују моделе из колекције која ће се званично у продаји појавити тек следеће недеље, 25. априла.

Позен (29), иако млад, већ десетак година је присутан на модној сцени и познат је као један од омиљених дизајнера звезди шоу-бизниса.

Међу његове верне муштерије убрајају се, између осталих, Кејт Винслет, Џенифер Лопез, Бијонсе Ноулз, Камерон Дијаз, Натали Портман...

Глумице Клер Дејнс, Меги Џиленхол, Селма Блер и Паркер Поси подржале су свог омиљеног креатора и појавиле се на забави у Њујорку, одевене у моделе које је Позен креирао за „Таргет".

Модни критичари похвалили су колекцију, истичући да је Зак Позен приступио креирању „јефтине" линије једнако озбиљно као да је реч о високој моди.

Млади креатор је 2008. године креирао колекцију за истоимени аустралијски ланац продавница (аустралијски и амерички „Таргет" осим имена немају других заједничких тачака), која се показала као потпуни „хит".

„Таргет" је, после „Волмарта", друга по величини америчка компанија која се бави малопродајом.

Ланац продавница „Таргета" чине супермаркети и робне куће, познати по ценама „за свачији џеп".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 22. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара