Изазовне и на хладноћи

Провокативни модели које потписују канадска браћа Дин и Ден Катен намењени су доминантним припадницама лепшег пола којима хладно време не смета много. Следеће зиме биће неизбежне и изазовне црне чизме изузетно високих потпетица.

Модна ревија, одржана на миланској Недељи моде, на којој је представљена нова колекција куће „Dsquared2" према оцени критичара, била је пријатно изненађење.

Дизајнерски дуо, браћа Дин и Ден Катен, за сезону јесен/зима 2010/2011. године припремили су изазовне комбинације које нису баш идеалне за хладне дане.

Вруће панталонице, које су у ствари стилизован веш, делују као да су направљене од црне гуме. У складу са таквим моделима, играч у купаћим гаћицама златне боје играо је у дну писте која је за потребе ревије била опремљена као секси клуб.

Вунени комплети у сивим тоновима кројени су толико уско да су манекенке имале приличних потешкоћа приликом кретања по писти.

Канадски дизајнери уз такву гардеробу препоручују црне чизме које досежу до средине бутина и имају вртоглаво високе потпетице.

Присутни су ауторе колекције Дина и Дена Катена поздравили дугим аплаузом, али модни стручњаци констатују да би за следећу сезону браћа ипак могла да се потруде и уместо гардеробе за спаваћу собу осмисле одевне комбинације за канцеларију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара