Необично, весело и забавно

Париска публика није остала имуна на веселу атмосферу која је владала међу манекенкама током ревије модне дизајнерке Натали Рикијел. У мноштву инетресантних модела ведрих боја издвојиле су се траке за косу са огромним кићанкама.

Напокон забава на модној писти! Могло се чути после, али и за време ревије француске дизајнерке Натали Рикијел на Недељи моде у Паризу.

Манекенке које су носиле моделе комерцијалне колекције за сезону јесен/зима 2010/2011. године које потписује ћерка чувене Соње Рикијел смејале су се и забављале клизећи пистом, а ревија се завршила журком.

У доба намрштених манекенки које љутито ступају модним пистама, овакав неформалан, наизглед искрен вид забаве је право освежење.

Нову линију модне куће Соње Рикијел модни критичари описују као свежу мешавину предимензионираних џемпера и других модела из фиоке „француске краљице плетива", како је у модним круговима позната власница фирме, са веселим држањем девојака на сцени.

Једно од најнеобичнијих решења које је дизајнерка представила у француској престоници је, свакако, вишеслојна топ хаљина настала по свему судећи од више џемпера обмотаних око торзоа.

Ипак, траке за косу са огромним пуфнама предива без сумње су оставиле највећи устисак.

Када су боје и дезени у питању, није било много изненађења - веселе комбинације и овог пута разгалиле су посматраче, али је доминантна боја била комбинација беж и боје кајсије, као и разне смеђе нијансе.  

Додатан акценат женствености ппостиже се платформама које ће и следеће јесени бити у тренду, поручује Рикијелова.   

Француска креаторка истакла је да су нови модели са етикетом „Соња Рикијел" намењени јакој, паментној жени са развијеним смислом за хумор.

„У ствари, мислим да модели ове колекције највише одговарају жени која има душу", објаснила је после ревије Натали Рикијел, која се налази на челу компаније и њен је креативни директор.

„Тако сам и манекенкама објаснила уочи ревије како да се крећу по писти. Да покажу своју душу", рекла је млађа дизајнерка Рикијел.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара