D&G снежна авантура

Уместо топле одеће, која је до сада била обавезна током хладних дана, дизајнерски тим Долче и Габана за следећу зиму девојкама предлаже романтичне комбинације за које ће им бити неопходан загрљај вољене особе.

Италијански модни креатори Доменико Долче и Стефано Габана припремили су малу алпску љубавну авантуру за љубитеље стила који су посетили Недељу моде у Милану.

На великим екранима са обе стране писте приказивани су снегом покривени обронци планина, што је посматраче на трен одвратило од размишљања о градској свакодневици.

Ипак, представљени модели несумњиво су држали пажњу посетилаца. Манекенке у крзненим чизмама до колена и изазовним плетеним шорцевима, сукњама и хаљинама брзо су се смењивале.

Ирваси и „зимске шаре" у облику пахуљица могли су се видети на већини креација.

Нијансе лаванде, беле, крем и сиве доминирале су колекцијом коју су славни кратори представили на ревији у Милану.

Како су оценили модни критичари, грејање никако не би смело да закаже у објектима у којима ће сенаредне зиме налазити припаднице лепшег пола одевене у D&G моделе.

Шорцеви од коже или кашмира, топ хаљине које откривају рамена не могу баш пружити неопходну заштиту од хладноће, поготово у хладним планинским пределима.

Ипак, како је наведено у каталозима, модели и јесу намењени „романтичним моментима са вољеном особом".

Велике торбе оштрих углова са дршкама чија се дужина може подешавати некако су више намењене оним дамама које неће проводити највећи део дана на ски-стази.

Мотив ирваса лукаво је поновљен и на сукњама направљеним од шифона које се обавезно носе испод кратких џемпера са пуфнастим рукавима.

Комбинација црног сомотског смокинга и блузе са рукавима од шифона намењена је формалним приликама у којима се захтева елеганција уз благу дозу гламура.

„Љубавна афера" у планини завршена је драматичним спојем белих слојевитих хаљина са црним детаљима и црне сомотске јакне или кратког капута уз неизоставне крзнене чизме.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара