Драгуљи Оскара де ла Ренте

Наредне јесени и зиме припаднице лепшег пола сијаће попут драгог камења у гардероби са потписом чувеног дизајнера Оскара де ла Ренте. Инспирисан "Art Deco" и "Art Nouveau" стиловима, али и рубинима, аметистима, смарагдима и жадом, аутор модерну жену види у кашмиру, свили и сатену.

Један од водећих дизајнера у свету Оскар де ла Рента према оцени модних критичара, за сезону јесен/зима 2010/2011. године припремио је праву „шкрињу драгог камења".

Не обазирући се превише на трендове који владају њујоршком модном сценом, Де ла Ренти увек пође за руком да направи раскошније моделе намењене дамама са префињеним стилом.

На Недељи моде у Њујорку, где је 17. фебруара чувени креатор представио нове моделе, писте су биле окупане у смарагдним нијансама светла, али и осветљењем боје рубина, жада, аметиста и сафира.

Крзно у нијансама цимета и необичне љубичасте боје, креатор је употребио као „зачин" на крагнама и рукавима капута, али и врховима чизама.

Беретке и ташне са старинским начином затварања допринеле су јединствености колекције инспирисаној "Art Deco" и "Art Nouveau" стиловима.

Рубови дугих уских сукњи и капута украшени су живим, графичким и везеним детаљима. Од материјала славни креатор је за наредну јесен одабрао најфинији кашмир, свилу и алпаку (врста вуне).

Екстравагантне хаљине од свиле са црвеним туфнама и тила у боји шампањца са металик тракама као створене су за шетњу по црвеном тепиху.

Искусни дизајнер додатни додир гламура осигурао је одабиром смарагдног сатена, црне свиле и чипке.

Иако овог дизајнера редовно критикују да моделе које прави више одговајају старијим дамама, овог пута модни познаваоци сложили су се да сви морамо да се обучемо и да не може свака млада девојка да приушти одевне предмете које потписује Оскар де ла Рента.

И не треба, став је критичара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
18° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара