Нови концепт шика

Беспрекорно скројена одећа, освежена јарким бојама - то је нови концепт шика, који за следећу јесен и зиму предлаже Ђорђо Армани. Стари мајстор је, дакле, остао доследан својој модној филозофији: једноставно и оригинално.

Ђорђо Армани карактеристичну линију одеће коју креира описује као „мешавину женствености и мужевности".

Међутим, модни критичари сматрају да се његова колекција за следећу јесен и зиму, представљена на Недељи моде у Милану, најбоље може описати као „јин и јанг".

„Тема" која се провлачила кроз све одевне комбинације јесте црни плиш.

Армани је од плиша сачинио елегантне јакне, готово класичне сукње „А-линије" и необичне капе, које су допринеле мистериозном и помало мрачном изгледу манекенки које су приказивале моделе.

Извештачи из Милана истичу да је за тренутак изгледало као да се познати дизајнер повео за „неоготик" трендом који је, захваљујући пре свега књижевном и филмском серијалу „Сумрак", завладао поп културом.

А онда је на писти наступила експлозија боја и дезена - тигрове шаре и вез, црвена, наранџаста, ружичаста, жад зелена...

Плишане сукње смарагдне боје упарене су са неколико нијанси тамнијим јакнама са дезеном змијске коже.

Тамно црвено еко-крзно, плиш, свила, сатен и штоф искомбиновани су са нежно розом и ватрено наранџастом бојом.

Арманијева колекција описана је као „нови концепт шика: неописив, а упечатљив став, који није ограничен вечито поузданом комбинацијом црне сукње и беле кошуље".

Другим речима, сви они који воле добро скројену одећу, имају шансу да унесу мало живости у своју гардеробу, а да и даље изгледају беспрекорно. Армани је, дакле, креирајући и ову колекцију, остао доследан својој модној филозофији: једноставно и оригинално.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара