Улични трендови на плажи

Памела Андерсон је дала посебан печат специфичном споју моде са плаже и уличног стила одевања који потписује креатор Ричи Рич. Публика која је пратила представљање колекције "A*Muse" на Недеље моде у Њујорку није остала равнодушна ни према моделима, ни према бившој чуварки плаже.

Иако моделима које потписује, као ни тематици ревија које осмисли креатор Ричи Рич није неопходна допунска доза необичности и екстраваганције, модни поклоници на Недељи моде у Њујорку са одушевљењем су прихватили Памелу Андерсон - специјалну гошћу вечери која привлачи пажњу где год се појави.  

Нова колекција коју је Ричи Рич представио Њујорчанима уз помоћ своје пријатељице, канадско-америчке глумице и манекенке, носи двосмислен назив "A*Muse". У питању је игра речи и на енглеском језику може значити само муза и у том случају се односи на Памелу Андерсон, али и увесељавати, забављати, што је славна глумица свакако радила претходних година.

Према речима Ричија Рича, колекција би се могла описати као својеврсни судар плаже и улице.

„Брејк денс елементи и графити, тако нешто", објаснио је интригантни модни креатор.

Веселе боје, принтови, рајсфершлуси и мноштво украса у сребрним и златним нијансама чине базу колекције.

Памела Андерсон се на писти појавила у сребрном моделу за који је тешко рећи да ли је купаћи костим, минималистички комбинезон или нешто слично.

Екстравагантност овог дизајнера огледа се и у томе што је ускладио време одржавања ревије како би могао да прати уметничко клизање у оквиру Олимпијских игара у Ванкуверу.

„Био сам клизач, а и много мојих поштовалаца воли спорт тако да у овом случају нисам желео бирају између моје ревије и Олимпијских игара у Ванкуверу", рекао је Ричи Рич.

Смотра моде у Њујорку, која се одржава између 11. и 18. фебруара, окупила је бројна важна имена света моде међу којима су Дајан вон Фирстенберг, Зек Посен, Вера Вонг и други.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
19° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије