Весела одећа Питера Сома

Разиграни „бохо шик", тако се укратко може описати нова колекција талентованог америчког дизајнера Питера Сома, приказана на Недељи моде у Њујорку. Мноштво живих боја, светлуцавих материјала и цветних дезена одражавају Сомову филозофију - одећа мора да буде весела!

Колекција за следећу јесен и зиму америчког дизајнера Питера Сома, приказана на Недељи моде у Њујорку, намењена је пре свега љубитељима „бохо шика", који истрајава већ годинама.

Металик материјали, мантили са крзненим обрубима, свила са жакар дезеном и цветним принтовима у ружичастој и љубичастој боји, дуге лепршаве сукње, трикотажа начињена од сјајних влакана - Сом следећу јесен и зиму без сумње жели да учини живописним и веселим.

„Психоделија", тако је сам дизајнер описао своју колекцију, која је пуна необичних комбинација боја, дезена и материјала.

Сом се није устезао да користи крзно, право и вештачко, и да га боји у ружичасто, бело и плаво.

„Желим да одећа буде весела", укратко је објаснио своју модну филозофију Питер Сом.

Сасвим је сигурно да ће по који комад гардеробе по узору на Сомове моделе „развеселити" сваку одевну комбинацију.

Ипак, стручњаци упозоравају да не претерујете, односно да брижљиво одмерите колико ћете „веселих" одевних предмета одједном ставити на себе.

Питер Сом један је од најталентованијих америчких модних дизајнера млађе генерације. Током школовања, Сом је радио као шегрт за Келвина Клајна и Мајкла Корса.

Дипломирао је на чувеној Парсонс новој школи дизајна у Њујорку, која је изнедрила велика креаторска имена попут Доне Каран, Марка Џејкобса, Ајзака Мизрахија и Тома Форда.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара