Ревија за помоћ Хаитију

Свој допринос становницима Хаитија који су у разорном земљотресу остали без домова дала је и позната манекенка Наоми Кембел окупивши своје колеге и пријатеље на хуманитарној ревији. Део ревије био је посвећен недавно преминулом модном креатору Александру Меквину.

Славна манекенка Наоми Кембел ганула је посетиоце другог дана Недеље моде у Њујорку приредивши хуманитарну ревију "Fashion for Relief" како би сакупила средства за помоћ земљотресом разореном Хаитију.

Апелу тамнопуте лепотице одазвали су се не само супермодели попут Хелене Кристенсен и Селите Ибенкс, већ и њени пријатељи - Кели Озборн, Крис Браун, Малин Акерман и многи други.

Уочи спектакла двадесетогодишња звезда ритам и блуз музике оценила је да су такви догађаји веома важни како би помоћ стигла до угрожених, али и због самих уметника.

„Мислим да је то важно јер на једном месту су окупљени уметници, забављачи и модне иконе да би урадили нешто добро и ослобођено снобизма, Доћи и помоћи је веома понизно", истакао је Браун.

Кели Озборн се борила са високим потпетицама још пре ревије иза сцене.

„Нисам манекенка. Нисам висока ни 160 сантиметара! Сулудо је шетати се пистом поред Наоми Кембел", пожалила се млада певачица уочи ревије, али је, када је дошло време да изађе на сцену, храбро корачала као и остали учесници спектакла.

Гардероба, прецизније, хаљине које су представљене током ове ревије продаваће се од 15. марта аукцијски преко сајта Net-A-Porter.com. Такође, сав приход прикупљен од продаје улазница за ревију биће упућен становништву Хаитија.

Завршни део ревије био је посвећен недавно преминулом модном креатору Александру Меквину.

Чувени дизајнер, чије је тело пронађено у четвртак у Лондону, није имао много пријатеља у модним круговима, али му је Наоми Кембел била једна од најближих пријатељица.

Последњих седам модела на синоћној ревији дизајнирао је Меквин, а носиле су их између осталих, Наоми, Хелена Кристенсен и Карен Елсон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара