Сценским костимом против тоалете

Доделе награда у области шоу бизниса права су посластица за модне критичаре. И синоћња додела Гремија била је прилика да се оцени која од певачких звезда има стила, а која је безнадежан случај. Неке од њих су, међутим, успеле да збуне модне зналце, јер су са променом одеће остављале различит утисак.

Период од почетка године па до краја марта у Сједињеним Америчким Државама познат је и као „сезона награда", јер се тада додељују сва значајна признања у шоу бизнису. У истом периоду веома су запослени и модни критичари. Наиме, поред извођачког умећа номинованих звезда, укупном уметничком утиску доприноси и „стајлинг" на церемонији доделе награда.

Синоћња додела Гремија, најзначајнијих награда у музичкој индустрији, показала је, међутим, да певачке звезде могу током исте вечери и да оставе добар утисак и да жестоко оману - у зависности од тога да ли су на сцени или на „црвеном тепиху".

Звезда вечери, добитница шест Гремија, Бијонсе Ноулз, приликом доласка на церемонију носила је беж хаљину креатора Стефана Ролана.

Модни критичари сагласили су се да је хаљина била „као створена за њу", али нису били тако великодушни приликом оцене сценске гардеробе.

Хаљина из линије „Атеље Версаће", сачињена од кожних троуглића, личила је на костим из филма са постапокалиптичном темом (нпр. „Побеснели Макс"). За неке мало слободније асоцијације није ни место ни прилика...

Лејди Гага... није изневерила очекивања. Додуше, тешко је одлучити шта је оставило снажнији утисак (позитиван или негативан, свеједно) - хаљина коју је носила на црвеном тепиху или трико у којем се појавила на сцени.

Оно што изненађује јесте чињеница да и једно и друго потписује креатор познат по сведеном стилу - Ђорђо Армани.

Позната „лајавица" Пинк решила је да евоцира успомене на златно доба Холивуда и на доделу Гремија дошла је одевена у вечерњу хаљину креатора Тонија Ворда, уз накит вредан чак три милиона долара.

Међутим, на сцени је поново била „она стара" па је своје „приватне делове" покрила нечим што личи на завоје. Додуше, све то је украсила по којом шљокицом...

Ипак, све их је засенила Ферги, певачица бенда „Блек ајд пиз".

Плавуша, позната по заносној фигури, појавила се пред новинарима и фоторепортерима у кобалтно плавој мини хаљини Емилија Пучија и општи утисак био је веома повољан... све док се није појавила на сцени.

Ако до сада није постојала јунакиња стрипа или видео игре која би могла да се „упакује" у овакав костим, ваљало би је измислити. Власник ауторских права на одевну комбинацију је дизајнер Би Акерлунд.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво