Тибушове свемирске стјуардесе

Инспирисан Сатурновим прстеновима, перспективни француски креатор Ерик Тибуш представио је на недавно одржаној париској модној смотри своје виђење Свемирског доба.

Француски модни креатор Ерик Тибуш „лансиран" је у орбиту модног света након ревије на којој је током Недеље моде у Паризу (одржаној од 25. до 28. јануара) представљена колекција под називом "Space Age" (Свемирско доба).

Тибуш гардеробу високе моде ове сезоне види као скуп трикоа са прстеновима Сатурна, асиметричних тоалета са нараменицама попут купола и свечаних хаљине које би у некој паралелној димензији носиле као униформе свемирске стјуардесе.

Како би ионако смелу и веома маштовиту линију учинио још интересантнијом, француски модни дизајнер украсио је моделе колекције за пролеће/лето 2010. године парчићима нагорелог дрвета, увелог цвећа и минијатурним чоколадицама.

Тибушове одевне комбинације никако на забави не би могле да промакну неопажене, али власница би можда мало имала проблема са седењем. Такође, уколико би се певачица Лејди Гага одлучила да купи неки од модела који је украшен чоколадом, морала би да се уздржи од играња и других физичких активности.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво