Читај ми!

Роберт Редфорд – вечити младић у белом и у деветој деценији 

Легендарни холивудски глумац и редитељ, 85-годишњи Роберт Редфорд, показао је још једном да стил и елеганција не знају за године, појавивши се са супругом у савршеној белој одевној комбинацији на додели годишњих награда за екологију Фондације принца Алберта од Монака.

Вечити младић америчке кинематографије, иначе дугогодишњи пријатељ принца Алберта и незаобилазни гост на свим његовим манифестацијама, појавио се и ове године у Монте Карлу на традиционалној додели награде за екологију принчеве фондације, у друштву супруге, 64-годишње немачке сликарке Сибил Загарс.

Пар је изгледао веома гламурозно у белој одевној комбинацији. Он је носио бели сако, у комбинацији са панталонама и кошуљом исте боје, са светлим ципелама од велура, док је његова супруга носила белу дугу хаљину дугих рукава са чипканим узорком. 

По свему судећи, било им је веома забавно у друштву суверена мале кнежевине, јер су се све време осмехивали и позирали фоторепортерима.

Редфордова супруга била је задужена и за уметнички перформанс који је изведен уочи доделе награда у Грималди форуму а за који је дијалоге писао сам Редфорд.  Реч је о једној „мултидисциплинарној оди лепоти природе, уз скретање пажње на рањивост земље, проузроковану климатским променама“, описали су перформанс монегашки медији.

Награду Фондације иначе су добили рибар Брен Смит, оснивач невладине организације "Greenwave", која се бави заштитом океана од експлоатације, и 17-годишња Отумн Пелтије, борац за право на воду, иначе припадница канадског староседелачког народа са острва Манитулин у Онтарију. 

Роберт Редфорд је претходно и сам био лауреат, добивши специјалну награду од принца Алберта 2019. године.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво