Увојци на мушки начин

Коса, као изузетно важан део изгледа, може неодлучнима задати много муке. Они који су задовољни фризуром зраче самопоуздањем и сигурношћу. Јачи пол такође јединственост може постићи управо необичном бојом или распоредом и дужином праменова.

Избор одговарајуће фризуре може бити прилично компликована акција будући да постоји мноштво различитих стилова које фризери препоручују припадницима јачег пола.

Када су мушке фризуре у питању, трендови се смењују сваке године и све је теже одлучити се за ону која ће пристајати личности и стилу.

Немојте потцењивати утицај добре фризуре на целокупан изглед, као и на степен самопоуздања и сигурности у наступу у друштву.

Без добре фризуре нема модерног изгледа. Због ње ћете бити примећени и више него што сте можда пожелели, зато пажљиво изаберите из овогодишње понуде. 

Стил „шик штребера" веома је популаран већ неко време, а нарочито од када се славни момци, попут репера Кањеа Веста, све чешће одлучују да је носе.

Постоји нешто неодољиво код младића који тако сређују своју косу, истичу стилисти. Ова уредна фризура најбоље се показала на правој коси јер „мирне" власи најбоље истичу облик фризуре.

Како би изглед био потпун неопходна је мало дужа коса која се лакше обликује. Симпатичне наочаре допринеће аутентичнијем изгледу и „штребер" је ту.

Разбарушену косу воле младићи који воле ноншалантан шик стил када је фризура, али и гардероба у питању. Овај тип фризуре погодан је и за дугу и средње дугу косу без обзира на то да ли је равна или коврџава.

У овом случају неопходни су производи за обликовање косе како би се добио жељени организовани неуредан изглед. Неколико необавезно распоређених рок детаља још брже ће вас довести у центар збивања.

Класичне фризуре увек су у тренду и девојке много воле да их виде на младићима. Таква фризура одлично изгледа када је коса кратка, али и мало дужа.

Када се коса ошиша класично, али тако да праменови буду истањени и репасти, једноставна и уредна фризура претвара се у најмодернију ове сезоне.

Припадници јачег пола који воле екстравагантнији изглед ове сезоне не морају да брину - фризери су осмислили велики број различитих необичних фризура.

Снажне личности одлично ће се уклопити уз несвакидашњи изглед, а јединствен стил може се постићи избором било које дужине косе. Неопанк, разне комбинације веома кратке косе и дужих праменова у боји, гелом уобличени „шиљци"... све је дозвољено.

Изглед косе подједнако је важан и младићима и девојкама и због тога уложени труд и време никада нису узалудни. Фризура усклађена са склоностима и особинама личности, али и стилом облачења представља добитну комбинацију и неће проћи незапажено.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво