Каиш тајну крије

Модни познаваоци откривају како се фигура поправља уз помоћ каиша. Чак и припаднице лепшег пола које нерадо носе овај модни додатак требало би да размисле о могућностима које каиш може да пружи.

Многе девојке сматрају да не могу да носе каиш јер им то не дозвољава фигура. Модни стручњаци тврде да нови трендови за сваку линију предвиђају одговарајући тип каиша помоћу којег се може редефинисати имиџ.

Запањујуће је колико детаљ попут обичног каиша може изменити целокупан изглед. Једноставним затварањем копче на струку све се моментално привлачи и одједном изгледате много мршавије.

Није у питању само кожни каиш који најчешће користимо да задржимо панталоне на месту. Јесте то његова примарна функција, али и мало шири комад платна обавијен око струка имаће исти ефекат.

Када нису „заробљени" гајкама на панталонама, каишеви се могу носити преко безмало свега. „Уштините" балон џемпер, прешироку мајцу, укротите лепршаву блузу. Ове сезоне каишем се (нарочито неким јарке боје) без бојазни можете стегнути у струку и преко капута.

Женствена фигура која подсећа на пешчани сат може бити и резултат правилног „постављања" каиша - уместо на врху панталона (који је  често веома ниско), појас носите на самом струку.

За неформалан, тренди стил позиционирајте ваш модни детаљ необавезно преко фармерки или хаљине, али немојте каиш закопчавати тако да не можете да дишете. Напротив, што лабавије стоји преко гардеробе, то необавезније ћете деловати.

Екстравагантнији модели у јарким бојама, великим копчама или са занимљивим принтом могу вам обезбедити тренди изглед, а да при том не потрошите богатство на нову гардеробу.

За крај, стручњаци вам откривају и један трик. Метални каиш у облику ланца који необавезно пада готово неприметно ће вас увести у свет гламура. Када кренете тим путем немојте претеривати са огрлицама или неким другим комадима накита јер ћете „одвући" пажњу са струка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 20. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара