Читај ми!

Зендаја послала у заборав „мокру хаљину“ Ким Кардашијан

Опет је „мокра хаљина“ успела да направи пометњу у модним круговима. Зендаја у креацији куће „Балма“ била је звезда вечери иако је у Венецији синоћ пажња требало да буде усмерена на филм „Дина“, у којем млада глумица игра. Модни познаваоци оцењују да је тоалета коју је носила бацила у заборав чувену хаљину Ким Кардашијан са истим ефектом.

Били су потребни месеци припрема, планирања до најситнијег детаља, да би хаљина коју је Ким Кардашијан носила на гала вечери Метрополитенског музеја уметности 2019. године, оставила утисак. Вредело је јер се о њеној „мокрој хаљини“ говорило месецима.

Ипак, све то пало је у воду када се синоћ на црвеном тепиху у Венецији појавила америчка певачица и глумица Зендаја.

Двадесетпетогодишња звезда филма Дина, који је синоћ на Мостри имао светску премијеру, носила је тоалету модне куће „Балма“.

Дизајнер Оливије Рустинг направио је хаљину по Зендајиним мерама. Гледајући глумицу, стиче се утисак да је упрво изашла из воде и да јој се беж тканина припија уз тело.

Мокри изглед допуњен је огрлицом и прстеном од смарагда и дијаманата, дискретним минђушама, те беж ципелама.

Зендаја је недавно постала најмлађа глумица која је награђена Емијем за главну женску ролу у драмској серији, Еуфорији.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво