Судар спорта и стила

Удруженим снагама модна кућа „Армани" и „Рибок" створили су колекцију спортске обуће „EA7". Онима који се активније баве спортом намењена је подлинија "The Runner", док су модели "Mega Chic" за оне који више држе до стила.

Италијанска модна кућа „Армани" удружила је снаге са произвођачем спортске опреме компанијом „Рибок" (Reebok) како би креирала нову линију патика.

Нова колекција, представљена током управо одржане Недеље моде у Милану, носи назив „EA7" и састоји се од спортске подлиније "The Runner" и нешто софистициранијих модела који су окупљени под етикетом "Mega Chic".

Нова линија „рибок" спортске обуће са потписом чувеног италијанског креатора представљена је јавности након још једне колекције која је резултат сарадње успешних.

Недавно је италијански модни дизајнер Салваторе Ферагамо заједно са јапанским колегом Јођијем Јамамотом промовисао линију спортске обуће, а модни познаваоци већ све знају о дизајнерским решењима заједничког рада америчког репера Кањеа Веста и кућа „Луј Витон" (Louis Vuitton) и „Најки" (Nike).

Удруживање моде и фитнеса када је обућа у питању није епохално откриће, али је искорак који је направио дизајнерски тим куће „Армани" највише од свих фокусиран на спорт.

Будући да је италијански дизајнер сувласник миланског кошаркашког тима „Олимпија", чини се да су на осмишљавању линије радили они који из прве руке знају шта су захтеви и потребе спортиста када је обућа у питању.

Према речима творца нове линије, данас одећа и обућа за спорт чине веома важан део наше гардеробе.

„Желео сам да купцима понудим могућност да носе спортску гардеробу и обућу која није лишена ни стила ни удобности", истакао је Ђорђо Армани након презентовања колекције у Милану.

Модели „EA7" биће доступни купцима у свим „Рибок" и „Армани" продајним објектима већ у јулу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара