Лични печат преко плочица

Од влажних и хладних плочица у купатилу штити нас простирка која може бити изабрана у складу са последњим модним трендовима у уређивању дома или омиљеним цртаним филмом.

Употреба простирки у купатилу постала је уобичајена због бројних могућности које пружају. Међутим, дизајнери ентеријера истичу естетску страну одабира „украса" за купатило.

Уколико вам је досадио изглед вашег купатила избором одговарајућег комплета простирки можете избећи тотално реновирање и „блиски сусрет" са мајсторима.

Осим освеженог изгледа ове веома важне споредне просторије, смањићете могућност пада приликом изласка из каде или туш-кабине. Влажне плочице веома су клизаве, па „мини тепих" може спречити незгодан пад.

Такође, мекана простирка корисна је у борби против хладног купатилског пода након изласка из каде. Осим тога, током зимских дана згодно је стајати на топлој подлози за време умивања, бријања или прања зуба.

Дизајнери скрећу пажњу на интересантне дезене, облике, али и материјале. Можете се одлучити за простирке које ће се уклапати са преосталим декором у купатилу или направити јединствену комбинацију различитих комада.

Делимично прекривен под у купатилу оставиће добар утисак на госте, а у случају да се определите за неки инетресантан мотив, многи ће чути за ваше аматерске дизајнерске способности.

Онима који у купатилу проводе више времена уживајући у дугим, релаксирајућим купкама веома је важна атмосфера да би могли на прави начин да се опусте. Ту важну улогу игра изглед просторије, а самим тим и пода.

Дрвени подметач намењен је онима који више воле природне материјале, док је избор већи када су у питању вештачки материјали.

Своје склоности према спорту, ликовима из цртаних или играних филмова, одређеној боји или мотиву можете изразити и приликом декорисања купатила, па и пода.

Уколико нисте задовољни постојећим избором, без великих улагања можете имати потпуно нов сет.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
23° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара