Нови трендови за нову годину

Модни стручњаци саставили су листу одевних предмета које дефинитивно треба да оставите у 2009. години. Насупрот томе, саставили су и листу оних које треба да набавите у 2010. како бисте заменили „старудију".

Нa самом почетку године претресите ормане и „архивирајте" гардеробу која је, са одласком 2009, изашла из моде. Настале рупе попуните стварима које су у складу са трендовима који долазе.

Заборавите на уске фармерице које морате да „гулите" са ногу кад треба да их скинете. У 2010. години замените их комотним панталонама, које ће вашем телу омогућити да слободно „дише".

Уске, класичне сукње које су биле у тренду прошле године, замените оним широким, краћим.

Ширина горњих делова - јакни, туника, кошуља - „сели" се на доњи део - сукње и панталоне.

Китњасте каишеве, сачињене од испреплетаних трака, замените оним једноставним, чистих линија. Сличан савет важи и за ципеле - оканите се гломазне и превише упадљиве обуће.

Одевне комбинације у једној, „дречавој" боји у години пред нама замениће графички принтови.

Заборавите на гломазне ланце и уместо њих потражите огрлице меких линија, које пријањају уз врат и деколте готово као дечја портиклица.

Модро зелена и тиркизна боја најављене су као хит за наступајућу годину, док ће црвена и остале нијансе шумског воћа бити потпуно „аут".

Гломазне нараменице које су се „ушуњале" у гардеробу са повратком моде осамдесетих, дефинитивно остају у 2009. години. Поново се окрените нежној линији која пристаје женским раменима.

И на крају оно што ће многе „заболети" - 2010. неће бити година џинса. Примат преузимају платнене панталоне једноставног кроја и неутралних боја, које се са остатком гардеробе комбинују једнако лако као и фармерке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво