Златни спас у задњи час

Остало је веома мало времена за спремање за најлуђу ноћ у години. Уколико још не знате ште ћете обући, проучите савете стручњака о црно-златним комбинацијама и започните трку с временом!

У последњем тренутку одлучили сте да ипак одете на дочек Нове године или током претпразничне гужве нисте стигли да купите оно што сте замислили. Не дозволите да вас обузме паника, већ отворите ормар и оцените стање.

Још има довољно времена да се спремите и у новогодишњој ноћи својим изгледом и елеганцијом одушевите присутне.

Сат ипак полако откуцава, зато пожурите.

Уколико спадате у групу припадница лепшег пола које не поседују малу црну хаљину, упутите се ка најближем тржном центру и одаберите ону која ће вашој линији и навикама највише пристајати.

За тренутак заборавите да су празници, да се борите против неумољивог времена и размишљајте дугорочније. У супротном, нећете моћи да искористите пун потенцијал тако корисног одевног предмета и то ће бити промашена новогодишња инвестиција.

Дакле, ни прекратко, ни сувише дугачко, ни претерано изазовно и обавезно одговарајуће величине.

Сада око „базе" ваше новогодишње комбинације окупите детаље у златној боји који ће вашем изгледу обезбедити гламур.

То могу бити интересантне ципеле, необична ташна, сасвим мала у облику писма или нешто већа црна са златним детаљима, каиш, затим огрлице, наруквице, минђуше, па чак и чарапе.

Ако сте вешти (и имате за то довољно времена) можете чак прилагодити хаљину прилици, на пример, заменити бретеле златним, дошити појас или „опточити" поруб на дну хаљине.

Уколико сте трагајући за црном, наишли на савршену хаљину у златној боји, још боље. Само не претерујте са пратећим „програмом" - није неопходно, а ни лепо, тврде модни стручњаци, да баш све шти имате на себи буде исте боје.  

На крају, не заборавите на шминку. Довољна је светлуцава сенка златасте нијансе, али могу одлично послужити и бакарне, смеђе, па чак и жуте нијансе.

Ако ништа друго нисте нашли, можете паметно искористити и златни бронзер или светлуцави пудер.

Иако златне нијансе одишу елеганцијом и гламуром, који је у новогодишњој ноћи обавезан, интересантан изглед можете постићи и користећи сребрне детаље или тамне боје „разбити" било којом јарком бојом.

Модни стручњаци поручују да је такође важно и да се наоружате осмехом и храбро закорачите у следећу годину!

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво