Фармерке као саливене

Један од „стубова" ормара чине фармерке и много тога се врти око њих. Одабрати савршене панталоне од тексаса није баш сасвим лако, али је неизоставно за сваку девојку која држи до свог изгледа.

Праве фармерке које ће вам стајати као саливене нису мит нити су недостижне, већ су вам готово надохват руке.

Тајна је одабрати пар који истиче предности фигуре, а није превише упадљив и „окићен" детаљима пролазног тренда.

Ове сезоне уске фармерке су омиљене међу онима који су упућени у модне токове, али то не значи да их сви морају носити иако им се не допадају или не стоје добро.

Можда у неком моделу који је на последњој полици у радњи изгледате боље и модерније него у панталонама које су апсолутни хит.

Ако је веровати модним стручњацима, наћи савршене фармерке у ствари значи одабрати боју која вам пристаје.

Хомогене боје или избледеле, важно је да је нијанса баш по вашем укусу.

Избледеле тексас панталоне примерене су неформалнијим приликама, док се фармерке тамнијих нијанси без „ефекта" дуготрајног ношења и мноштва шара или металних додатака могу носити готово у свим ситуацијама.

Припаднице лепшег пола које желе да скрену пажњу на доњи део тела, без бриге могу се одлучити за пар са избледелим регијама.

Светле нијансе привлаче пажњу и истичу, док тамније боје прикривају мане. Због тога су нарочито популарни они модели са избледелим деловима највишег дела ногавица са задње стране. Таква игра сенки визуелно смањује задњицу и одвлачи пажњу на ноге.

Тамне панталоне уједначене боје одговарају девојкама са дужим ногама или „јачим" доњим делом тела.

Изглед џепова је још једна ситница о којој треба водити рачуна. У зависности од њихове позиције, броја и облика добићемо другачији резултат.

Велики чепови који штрче, попут оних на модерним „урбаним" моделима истичу позадину јер дизајнери желе да акцентују сензуалност.

Познаваоци, а и лаици, слажу се да је немогуће наћи савршене фармерке без детаљног испробавања.

Одевни предмети који нам добро стоје нису баш увек удобни, међутим, када су фармерке у питању, то не мора да буде правило.

Како би вас нове панталоне „пригрлиле" на прави начин, допустите им да вам буду комотне тамо где је то неопходно, а мало мање у деловима где желите потпору.

Ногавице би требало да се сужавају ка коленима јер се на тај начин прати линија ноге. Додајте томе мало избледелог тексаса око колена (привлачи пажњу) и резултат ће бити инстант мршавије бутине.    

Последњи тест којем треба да подвргнете „кандидате" за ваше будуће омиљене фармерке је комбиновање са гардеробом.

Најмање две мајце, џемпера или кошуље морају се савршено слагати са њима. Уколико сте задовољни резултатима, те фармерке можете без бриге купити и заборавити остале неудобне, неодговарајуће и превазиђене моделе.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара