Гламур и шљокице у новогодишњој ноћи

Без обзира на одевну комбинацију коју ћете одабрати за новогодишњу ноћ, модни стручњаци саветују да потпуно заборавите свакодневну гардеробу. То се, наравно, односи и на детаље како бисте у другачијем расположењу у Нову годину закорачили ослобођени уобичајених стега.

Један од највећих „проблема" који крајем године задају главобољу припадницама лепшег пола, без обзира на године, је, наравно, шта обући у новогодишњој ноћи.

Модни стручњаци кажу да нема места паници и посебно скрећу пажњу на детаље јер управо они могу учинити да пристојна комбинација постане незаборавна.

Струкирана хаљина добро пристаје скоро свим фигурама. Готово да потпуно решава проблеме мањих груди, широких кукова или „јачег" струка.

Обујте ципеле вртоглаво високих потпетица за елегантнију ноту, а интересантан изглед постигните додајући широк каиш или везивањем траке испод груди.

У новогодишњој ноћи дозвољене су, чак и пожељне, велике количине шљокица, подједнако када су у питању украси и гардероба и обућа.

Уколико више волите умерена варијанте, уместо да у шљокице „уроните" од главе до пете, одлучите се за мале дозе на хаљини, торби и ципелама.

Како бисте избегли изглед непристојних играчица, када су металик материјали у питању, изаберите хаљину тамније нијансе која неће откривати много изнад колена.

Уколико сматрате да је металик хаљина сувише за вас, додир гламура обезбедићете ако једноставну хаљину обогатите ципелама, каишем, накитом или рукавицама.

Широки рукави скупљени на дну, било кратки било дуги, сакриће мишице које нису за похвалу, тврде модни стручњаци, истичући да су за такве креације погодни лепршави материјали попут свиле и вискозе.

Будући да највећи део вечери проводимо у затвореним просторима, нема потребе облачити се сувише топло.

Грејање ће сигурно бити укључено, биће плесања, а како се поноћ буде ближила атмосфера ће постајати све узаврелија тако да је најбоље обући се веома лагано.

При том је веома мудро, истичу стилисти, одлучити се за слојевито облачење - могућност изненађења је сведена на минимум јер се вишка лако можемо ослободити или ако је хладно обући се.

Чак и мало већи, елегантан шал који се уклапа у ваш новогодишњи изглед може „одиграти" важну улогу у одређеном моменту.

Иако је нова година синоним за промене, нове одлуке, па и за нову гардеробу, никако, ни под каквим условима, немојте пристати да обујете нове ципеле које нису ношене.

Носите их у кући неколико дана како у нову годину не бисте ушли мрзовољни због болних стопала.

Новогодишња журка је прилика да заборавите свакодневну гардеробу. Где год да прослављате Нову годину, и без обзира на то да ли сте у друштву једне особе или сте на улици окружени хиљадама пролазника, обуците се као да идете на свечану вечеру.

Имајте на уму да ваш изглед и то како се осећате у новогодишњој ноћи може бити најава догађаја у наступајућој години. Бар тако верујемо...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
14° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара