Трипут мери једном сеци...

Праћење модних трендова искусним јавним личностима представља део посла. Ипак, да то није баш једноставно доказ су фотографије на којима су славне личности када су, случајно или намерно, направиле озбиљне пропусте и изгледале чудно, смешно, па чак и застрашујуће.

Читави тимови људи понекад раде на имиџу неке познате личности. Најновији модни трендови прате се готово из минута у минут, најмање ситнице брижљиво се разматрају, али деси се и да славна дама сама одабере одевну комбинацију или послуша савет нестручне особе...

Након бројних испада које су, нажалост, често и камере бележиле, Бритни Спирс тешко да може да превазиђе досадашња "достигнућа". Ипак, како је девојчице не би имитирале мислећи да је у питању висока мода, познаваоци истичу да су приватне одевне комбинације ове певачице углавном "непоновљиве и трагичне".  

Чак и креаторске величине попут Вивијен Вествуд, крећући се по клизавом терену јединствености могу да погреше.

Смелост у ризиковању јесте заштитни знак ове даме дизајна, али модни стручњаци слажу се да је њена наранџастоцрвена комбинација прилично застрашујућа.

И док критика хвали, а публика радо слуша последњи хит младе поп звезде Кише "Tik Tok", светлуцава шминка у готик стилу побрала је само покуде.  

Грешка огромних размера десила се и искусној глумици Никол Кидмен када се у јавности појавила са вишком пудера у праху. Деловало је као да је, уместо по колачима, по лицу просула читаву кесицу шећера у праху.

Борећи се са оштрим климатским условима у британској престоници, Ријана је, за разлику од неких насловних страна на којима је прилично обнажена, могућност да пролазници виде неки центиметар њене коже свела на минимум.

При том, димензије капе коју је одабрала, наглашавају модни стручњаци, више одговарају крупним рвачима или рагбистима него певачици ситне грађе.

Лејди Гага стигла је у један хотел у Лондону носећи још једну чудну конструкцију на глави. Бели шешир привлачио је пажњу присутних од који су неки страховали да је, далеко било, прегазила ирваса или јелена, а други јој упућивали осмехе подршке у борби за права животиња. 

Уколико је бивша чланица групе "Spice Girls" Викторија Бекам желела да прође незапажено током боравка у Паризу, можда није требало да се маскира у приватног детектива из црнобелих филмова.  

Мајли Сајрус недавно је изјавила да би желела да буде мало оштрија јер је сви доживљавају као благу особу из света поп музике. Дизајнери сматрају да би, уколико је гардеробом хтела да подржи карактерне промене, морала још једном да размисли.  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара