Тренди будуће маме

Модни дизајнери последњих година много више воде рачуна о томе да одећа за труднице, осим што је удобна и комотна, буде и тренди. Уколико вас брине цена, ипак постоји начин да омиљене панталоне не остану заборављене у дубини ормара.

Мало будућих мама радује се комплетној промени садржаја ормара током неколико последњих месеци трудноће.

То што током подугачког периода не могу да носе омиљену гардеробу, неке труднице доживљавају као „жртву", у модном смислу, наравно.

На срећу, све је више модних марки које имају линије за даме у благословеном стању. Оно што не радује, поготово у доба кризе, је то што за такве одевне предмете треба поприлично испразнити новчаник.

Решење које ће у исто време задовољити модно захтевне будуће маме и неће их оставити без динара је привремено преправљање омиљених фармерки, панталона, сукњи...

Омиљена мајчица која је готово преко ноћи постала превише кратка не мора остати у дубини ормара.

Једнобојне дугачке мајчице на бретеле ту могу бити више него корисне у „премошћавању" проблематичне дужине, а такође и у комбинацији са омиљеном кошуљом која се носи раскопчана.

Проблем фармерки које су постале превише тесне, решава се тако што се у бочне шавове убаци парченце растегљивог материјала. Исти систем може да се примени и на омиљену сукњу.

Све у свему - не очајавајте! Уз мало маште и у трудноћи можете бити одевени у складу са последњим модним трендовима. Наравно, са мало новца и много маште. Пробајте...

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 18. мај 2024.
13° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара