Читај ми!

Овако се правилно наноси руж за усне

Креативна саветница шминкерског тима „Долче и Габане“, Пет Мекграт, открила је неколико трикова захваљујући којима усне изгледају предивно, а руж стоји нетакнут веома дуго.

Прва препорука Пет Мекграт је да пре него што посегнемо за кармином, најпре нанесемо танки слој течног пудера на усне, који ће имати улогу глатке базе за руж. Захваљујући таквој подлози, усне ће изгледати уједначено намазане и беспрекорне.

Друга препорука је да се кармин никада не наноси у журби, поготово ако су у питању нијансе које знатно одступају од природне боје усана, као што су црвена, љубичаста или наранџаста.

Ако желите да се осигурате да руж што дуже траје, када га први пут нанесте, марамицом лагано потапшите усне како би се вишак кармина уклонио, а након тога нанесите још један слој. Тиме изграђујете пигмент а кармин чините дуготрајнијим.

И, на крају, усредсредите се на постизање прецизне линије приликом наношења. Кармин треба наносити од средишњег лука усана према крајевима, и при томе пратити природну линију усана.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 12. август 2025.
22° C

Коментари

Da, ali...
Како преживети прва три дана катастрофе у Србији, и за шта нас припрема ЕУ
Dvojnik mog oca
Вероватно свако од нас има свог двојника са којим дели и сличну ДНК
Nemogućnost tusiranja
Не туширате се сваког дана – не стидите се, то је здраво
Cestitke za uspeh
Да ли сте знали да се најбоље грамофонске ручице производе у Србији
Re: Eh...
Лесковачка спржа – производ са заштићеним географским пореклом