Сензуалност насупрот нестабилним временима

Италијански модни дизајнери одлучили су да се рецесији одупру романтиком, комбинујући тешка времена и меке, сензуалне стилове.

На Недељи моде у Милану, која је званично завршена у уторак, креатори су се определили за рамантичан изглед који укључује елементе преузете са памучног доњег веша какав се носио пре стотинак година.

У самој завршници ватромета боја, различитих стилова и материјала, било је тешко стајати чврсто на земљи.

Манекенкама због високих потпетица у којима није ни мало лако ходати, а публици због мноштва различитих прича и светова у које су их, посредством колекција намењених топлијем делу наредне године, одводили један за другим модни дизајнери.

Италијанска ауторка Мила Шон, позната по једноставним, модерним моделима класичне структуре, током миланске Недље моде, представила је своје виђење модерно одевене девојке наредног пролећа.

Манекенке у лепршавим моделима златних, црвених, плавих и беж нијанси различитог интензитета смењивале су се на писти.

Осим материјала високог сјаја и одабира боја које исијавају лусуз, ауторка је утисак елеганције потврдила светлуцавим украсима вешто распоређеним по самим хаљинама, али и низ ногу, све до скочног зглоба. 

Линија модне марке „Антеприма", представљена у уторак, обилује сјајним материјалима, плетеним одевним предметима, али и торби.

Набори и оштри контрасти сивих и металик нијанси уз строг изглед манекенки остављали су утисак Далеког истока.

Пратећи природне облике, углавном једнобојне, торбе са потписом „Антеприма" делују у исто време и нежно и издржљиво.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво