Соња Рикијел креира за "H&M"

Шведски ланац продавница одеће "H&M" ангажовао је француску дизајнерку Соњу Рикијел. Ускоро ће се њиховим продавницама појавити доње рубље и одећа коју је креаирала позната дизајнерка. Пре Соње Рикијел, за "H&M" су креирали и Карл Лагерфелд и Стела Макартни.

Француска модна креаторка Соња Рикијел дизајнираће одећу и доње рубље за зимску и пролећну сезону шведског ланца продавница одеће "Хенес & Мауриц" (Hennes&Mauritz - H&M).

"Соња Рикијел биће следећа дизајнерка која ће креирати за сезону зима 2009. и пролеће 2010", наводи се у саопштењу компаније H&M.

Колекција доњег рубља стићи ће 5. децембра у већину продавница H&M-а широм света, а продаваће се и у бутицима Соње Рикијел.

Продаја трикотаже за жене и децу почеће 20. фебруара у појединим радњама шведске марке.

"Соња Рикијел је модна икона која је увела препознатљив стил заснован на женствености, париском шику и савремености, али и на практичности, удобности и ношљивости", оценила је представница H&M-а Маргарета ван ден Бош.

Бројни модни креатори међу којима су Карл Лагерфелд и Стела Макартни, као и поп звезде попут Мадоне и Кајли Миног, креирали су колекције за H&M или су им давали своја имена.

H&M, компанија основана 1947. у Шведској, по заради је трећи ланац продавница одеће у свету, после америчког Гепа и шпанског Индитекса (Зара).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво