уторак, 31.12.2013, 07:09 -> 12:06
Понесите своју јелку... на глави!
Један од начина да покажете колико заиста волите новогодишње и божићне празнике, али и да се осигурате да ћете бити у центру пажње током најлуђе ноћи је да своју јелку понесете... на глави!
Звезде празничног периода су јелке. Кићењу се приступа са пажњом и љубављу, јер ових дана ће и звани и незвани гости обратити пажњу на дрвце и на то како је оно украшено.
Један од начина да покажете колико заиста волите новогодишње и божићне празнике, али и да се осигурате да ћете бити у центру пажње током најлуђе ноћи је да своју јелку понесете... на глави!
Док фризери и визажисти уживају правећи оваква мала ремек-дела, трудећи се да примене сву своју умешност и, у складу са жељама муштерије, да демонстрирају колико су маштовити, стилисти нису одушевљени идејом.
Уместо да гламурозна гардероба, светлуцава шминка и брижљиво бирани додаци који ће уз свечану фризуру чинити складну целину, тежиште је искључиво на коси, то јест глави.
Уколико сте, ипак, довољно храбри и за дочек Нове године припремате фризуру налик на неку од оних које се налазе на нашим фотографијама, послушајте савете модних познавалаца.
Ако се определите за „шарениш на глави“, нека вам гардероба буде неутрална, а асесоар неприметан.
Немојте робовати избору који сте направили, али би било добро да се на почетку вечери уздржавате од играња, јер ћете изгубити украсе и оштетити саму јелку и њен животни век учинити веома кратким.
Срећно!
Упутство
Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.
Број коментара 1
Пошаљи коментар