„Зима ствара успомене“– отворен фото и видео конкурс ТО Србије

Конкурс Туристичке организације Србије за најбољу фотографију и најбољи кратак видео запис наше земље отворен је до деветог фебруара 2024. године. Тема овогодињег конкурса је „Зима ствара успомене“.

„Зима ствара успомене“– отворен фото и видео конкурс ТО Србије „Зима ствара успомене“– отворен фото и видео конкурс ТО Србије

Гласа се преко друштвених мрежа, шаљу се фотографије, а они који су послали најбоље фотографије и видео запис биће  награђени.

„Конкурс је за најбољу фотографију и за најбољи кратак видео запис.За прва три дана од објаве конкурса имамо већ педесетак пријава. Очекујемо да до 9. фебруара 2024. године, до када траје конкурс стигне још фотографија и видео снимака. На овај начин желимо да укључимо наше суграђане у зимску промотивну кампању Србије“, рекла је Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије.

Истиче да на конкурс стижу фотографије са дестинација на којима има снега, као и фотографије на којима могу да се виде емоције, на којима су људи, деца у различитим зимским чаролијама. Има и фотографија на којима је искључиво природа. 

„Наша идеја је била да сваки туриста буде фотограф, да са дестинације може да пренесе свој доживљај. Због тога ни пропозиције конкурса нису направљене тако да су усмерене ка професионалним фотографима. У трендовима промоције показало се да људи одлично реагују на аматерске фотографије које имају емоцију. Конкурс је намењен широкој публици“, рекла је Лабовићева.

Истиче да постоје две прве награде за прву фотографију и најбољи видео запис. За најбољу фотографију прва награда ће бити продужени викенд на Копаонику у хотелу „Горски“са ски пасом. За најбољи видео продужени викенд на Златибору у хо6телу „Букет“ такође са ски пасом.

„Има фотографија на којима се не налазе туристичке атракције већ само природа. То говори да су људи више окрећу боравку у природи и њеним нетакнутим деловима. Порука туристима је да поштују и чувају природу када су на дестинацијама за оне који ће доћи после њих“, рекла је Марија Лабовић, директорка Туристичке организације Србије.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво