Читај ми!

Бања Врујци све посећенија, за дочек 2024. очекује се пуна посећеност

Бања Врујци је међу популарним туристичким дестинацијама за коју и током зиме и новогодишњих празника има интересовања гостију. Осим природних потенцијала туристи бирају Бању Врујци и због близине Београду и Војводини, посебно након отварања ауто-пута.

Питка и лековита термална вода у којој се можете и окупати у хотелском базену у Бању Врујци доводи и враћа госте. И други хотелски садржаји чине ту дестинацију примамљивом туристима и током зиме и за празнике.

„Бања је екстра, вода је предивна, вода за пиће, вода за купање и термална... тако да, баш смо задовољни", каже Никола Јожић из Панчева.

„Прво кад сам дошао свидео ми се амбијент, наравно традиционални, угоститељство, однос персонала према гостима све је на врхунском нивоу", додаје Горан Давидовић из Београда.

Хотел Врујци завршава годину успешно са више од 40 хиљада ноћења. И за празнике се очекују попуњени капацитети.

„Бања је прво лековита, знате и сами због саме воде, а и близу је Београда, и сваке године све више и више људи долази,  посећеније је, тако да смо ми задовољни. А и сада на самом крају године смо јако попуњени", рекао је Иван Радовић, директор хотела Врујци.

„Интересовање је толико да смо ми сасвим задовољни, још понеки смештај, смештајна јединица има слободна, али захваљујући сарадњи са хотелом која је сјајна, и наши гости имају све бенефите које имају хотелски гости", каже Мирослав Андрић испред виле „Ива", у Бањи Врујци.

Велико интересовање домаћих туристиа за ову дестинацију потврђено је и њеним избором за одмор у Србији уз субвенцију државе. Готово четвртина гостију уживала је у Бањи Врујци користећи ваучере.

уторак, 30. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво