Читај ми!

Дивчибаре окупане сунцем чекају туристе за празнике

Уочи празника, многи се спремају за новогодишње и божићно путовање. Једна од дестинација су Дивчибаре, на којима су, капацитети практично попуњени, упркос високим ценама. Хотелијери најављују и бољу понуду.

Дивчибаре окупане сунцем и без снега биће препуне туристима за новогодишње празнике. Породице са најмађим гостима већ су стигле. Обрадовало их је и мало вештачког снега.

"Ми смо колико су временски услови дозволили напарвили нешто вестачког снега, тако да ће га бити макер за санкање. Панорамске вожње ће бити организоване за новогодисње празнике", рекао је Андрија Марјановић, "Дивчибаре Ски ресорт".

Љубитељи овог планинског центра не питају за цену.Тражи се кревет више,а веће цене аранжмана прати и боља понуда.

"Имајући у виду развој саме дестинације али и специфичне жеље наших гостију, опремили смо санкалиште ,клизалиште први пут на нашој планини" , истакао је Филип Ђоковић, Хотел "Црни врх" Дивчибаре.

"Трудимо се да будемо и даље приступачни и да омогућимо нашим гостима да дођу да уживају у лепотама Дивчибара", рекао је Александар Миловановић, Хотел „Royal Mountin", Дивчибаре.

Дивчибаре ће угостити рекордан број гостију захваљујући значајно већим капацитетима. Нови објекти примиће прве госте за предстојеће празнике.

"Ове сезоне Дивчибаре нуде гостима нове смештајне објекте,нове угостетиљске објекте и,нове могућности забаве. Ту је и систем за вештачко оснежавање и мислим да имамо сада квалитетнију понуду него претходних година", рекла је Бранка Илић, Хотел "Пепа" Дивцибаре.

Хотелијери на Дивчибарама очекују максималну попуњеност капацитета током целе зимске сезоне. До краја фебруара остало је још мало слободних места.

понедељак, 17. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије