Читај ми!

Београд – град добре забаве током новогодишњих празника

Приближавају нам се новогодишњи и божићни празници када је Београд веома интересантан страним туристима. Ко ће нам све доћи и какав смо програм припремили?

Београд је место добре забаве током новогодишњих празника. Уз све препоручене мере штедње, забаве ће бити у Београду на води и на Тргу републике.

„Од 15. до 15. као што смо рекли, читав град ће славити наступајуће празнике и бити задужен за добру атмосферу, по којој смо и чувени. У периоду од 15. децембра до 15. јануара велики број људи долази у Београд. На платоу испред Народне скупштине биће концерт за младе. Програм са дечјим карневалом почиње на Тргу републике. На Савској променади, односно на Београду на води је планиран посебан програм. Испред музеја Савремене уметности биће одржан рок концерт", истакао је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда.

Додаје да ће, по традицији овог града, бити и Улице отвореног срца.

„Уз све потешкоће које смо имали на глобалном нивоу у туризму, Београд има рекордни резултат и он је у два или три европска града са оваквим резултатом. Читав свет долази у Београд да се проведе и да са великим оптимизмом дочека Нову годину", рекао је Миодраг Поповић, директор Туристичке организације Београда.

понедељак, 17. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије